Tarief en vergoeding van de behandeling bij Psychotherapie Utrecht

Tarieven

De tarieven en duur kan verschillen per psycholoog maar meestal is een individuele consult 95 euro voor 45 a 60 minuten. Voor relatietherapie is de prijs verschillend zo kost dit tussen de 115 en 150 euro en duurt dit 60 a 90 minuten per consult. Bij afspraken buiten kantoortijd komt er altijd een extra tarief van 20 euro boven op.

Soms wordt een behandeling (gedeeltelijk) vergoed en som niet. Dit ligt aan de behandelaar, soort klacht of beroepsvereniging. Als je aanvullend bent verzekerd wordt je hulpvraag mogelijk vergoed. Om dit zeker te weten kun je het beste even bellen met je zorgverzekeraar.

Afzeggen

Een ontijdige afzegging (korter dan twee werkdagen voor de afspraak) wordt betaald door de cliënt. We brengen je dan € 60 in rekening, behalve wanneer je bij ernstige ziekte je gezondheid zou schaden door toch te komen. In uitzonderlijke gevallen kan de sessie telefonisch of per e-mail worden gehouden.

Contact psychologen Utrecht

Voor advies en antwoord op je vragen kun je bellen met Psychologen Nederland. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie. Zo kunnen ze goed inschatten waarmee jij het snelst bent geholpen. Je krijgt altijd persoonlijk en passend advies en een goede psycholoog. Er is geen wachtlijst en wij kunnen direct een afspraak voor je inplannen. Bel ons op: 085-4014720.